DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Diyarbakır Spor Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencileri katılmış oldukları 3x3 basketbol turnuvasında kızlar il 1. Erkekler il 2. Olup siirtte düzenlenecek olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Tebrikler

Mrt

Bu yıl kurulan Kız Ragbi takımımız  oynadığı 6 maçın 6 sinida kazanarak Türkiye finalleri biletini almıştır. Okulumuzu ve kızlarımızı büyük mücadelelerinden dolayI tebrik ediyoruz.

Mrt

Gelenek yine bozulmadı Spor Lisesi Puanlı Atletizm kız ve erkek takımımız il birincisi Tebrikler Gençler...

Şbt

Kız ve erkeklerde il 3. sü olan kız ve erkek takımlarımızı tebrik ederiz.  TEBRİKLER GENÇLER..

Ock

Okulumuz öğrencileri Yenişehir Gençlik Merkezinin düzenlediği sinema etkinliğine katıldı.

Ekm

Diyarbakır Spor Lisesi olarak Diyarbakır Valiliği önünde yapılan kutlamalara okul olarak katıldık.

Ekm

U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası’nda 1500 m’de Altın Madalya Kazanan sporcumuz Mazlum Tunçer'i Diyarbakır Valimiz Sayın Ali İhsan SU makamında kabul etti. Başarısından dolayı öğrencimiz Mazlum Tuncer'i tebrik eden Valimiz sporcumuzu çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.